/ Inredning /

Apropå gårdagen...

Vi kom ju hem med något hårigt, platt och trådigt istället för den där förvaringsmöbeln igår. Nu föll det sig nog så turligt att vi kom hem med en förvaringsmöbel i alla fall...

Allt är ju som sagt en tolkningsfråga men Esther tycks i alla fall ha bestämt sig för att den nya mattan yppar sig perfekt till sovförvaring.
 
Sovförvaring?

/ Första graviditeten /

Underbart

Vaknar för andra dagen i rad och känner mig helt utvilad. Så nu sitter jag här med massor av överskottsenergi och försöker komma på vad jag ska göra med den. 

Funderar

Jag tror jag börjar med en rejäl söndagsfrukost och en långpromenad så får vi se sen. Den där energin har ju en tendens att försvinna på ett nafs när man går och är höggravid. 

Ibland räcker det med ett par tre trappor så både flåsar man och är tröttare än en ringrostig maratonlöpare på åttio bast. Som inte bara är ringrostig och åttio utan som dessutom är inne på andra loppet för dagen... :P
/ Allmänt /

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig...

Hum?Typ som idag. 
Rätta mig om jag har fel men åkte vi inte iväg för att hitta och införskaffa en ny förvaringsmöbel till "chmaggies", "projektets", "bullen i ugnens" alla grejer? 

Efter några timmars letande runt om i Kalmar kom vi tillbaka med något hårigt, trådigt, yvigt, fluffigt, platt och vitt i storleken 200 x 140 cm istället. Hur nu det gick till?

Att det ska vara så omöjligt att komma ut helt tomhänt från Ikea någon gång? :P

Så nu har vi tänkt och tänkt om och så till slut kom vi fram till att vi gör allt helt annorlunda istället. Vi flyttar lite saker här och flyttar lite saker där så blir det nog jättebra till slut.
Eller så får vi helt enkelt vänta tills vi snubblar över den där möbeln som vi så gärna vill ha...