/ Inredning /

Visst ser det väl lite tomt ut?

Väggen

Idag ska vi på möbeljakt. Vi behöver något byråliknade att lägga "chmaggies", "projektets", "bullen i ugnens" grejer i. Kärt barn har många namn. Gärna i vitt och högblankt som den till höger. Boandet fortsätter med andra ord... :P

#1 / / Anonym:

Godmorogn snäckan.Hoppas att allt är bra med dig denna lördag morgon,håller på att tvätta..skönt att vara uppe med tuppen för det är så skönt väder denna dag. Ska bara slappa med min kära i dag..återstår att se vad som sker denna lördag..I morgon ska vi på bröllops o dop middag så det ska bli trevligt att träffa vännerna o deras familjer.Alltid så skoj att titta efter möbler.Ha en skön lördag.kramar

#2 / / Mia:

Jösses vad ni boar ;-) Hoppas ni hittar det ni letar efter!

Ha en underbar lördag!

Kram

#3 / / Soya:

Hoppas ni hittar vad ni är ute efter.

Kram

#4 / / Gabriella:

Jag tycker faktiskt det är helt OK att ha sådär, gillar ytor, tyvärr är vi inte bortskämda med det :( Lycka till med att hitta vad ni är ute efter :)

#5 / / Misen:

Lycka till! Vi letade efter liknande item förra veckan, utan riktigt bra resultat, men hoppas ni har bättre lycka. Du har en utmärkelse att hämta på min sida, kunde inte låta bli för jag gillar din blogg så mycket! Ha en riktigt skön lördag! Kram.

#6 / / Mia:

har ni hittat nåt???

jag väntar otåligt ;-)

Kram

#7 / / Linda:

#8 / / Linda:

Tänka sig, så där ser det ut när man är för snabb att trycka på enter!Ebba och Palten har massor med bra idéer på vad som skulle passa bra i det tomma rummet! Palten tycker att hennes nya sovplats http://hem.bredband.net/3bbas/bilder/myspalten.jpg"tittuten" i rosa med fluffig "pälskant" borde finnas i varje hem där det finns en katt!

Ebba tycker att en bia-bädd med mjukt pilé överdrag ser gjuten ut i hörnet...

Själv gillar jag eran tanke med en vit blank förvaringsmöbel.

Ser fram emot resultatet :)

#9 / / Linda:

http://hem.bredband.net/3bbas/bilder/myspalten.jpgRätt länk! Den förra trasslade in sig i texten.