/ Allmänt /

Stackars liten

Imorgon är det dags igen. Den värsta dagen på hela året för Esther och många andra hundar. Nämligen nyårsafton.  

Esther

Många hundar är så rädda för smällare och fyrverkerier att de måste få lugnande. Riktigt så illa är det inte här och jag hoppas verkligen att det aldrig behöver bli det heller. 

Lilla fröken väljer istället att spendera dessa aftnar inne på toaletten som hon av någon anledning finner trygg och där är hon tills allt är över...

#1 / / Helena:

Ja fy bubblan vad jobbigt!!!

Har själv haft 2 hundar som var/är (mitt ex har dem nu) absolut livrädda för smällare och raketer. Körde med sömntabletter men det funkade inte heller. Det är ju så synd om de små pluttarna som inte fattar att det inte är nåt farligt:(

#2 / / victor:

Hej, Skriv under min lilla petition om åldrandet där jag vill ha 1000 underskrifter :)

Du kan göra skillnad! Hjälp vetenskapen besegra åldrandet,annars besegrar åldrandet oss själva!http://www.thepetitionsite.com/1/besegra-ldrandet-och-ldersrelaterad-sjukdom

#3 / / Junitjej:

Jag gillar din blogg, eftersom du skriver på ett trevligt och personligt sätt. Sedan har du många fina bilder! Keep going!Stackars Esther! Jag är glad att vår Yambo inte är rädd för fyrverkerier. Förra året på nyårsafton, när jag var ute på en kvällspromenad med hunden, då var det en pappa med son, som smällde iväg smällare inte långt från trottoaren. De kände ju inte till ifall vår hund var rädd eller inte. Det kokade inombords, men jag sade aldrig någonting. Att många hundar är rädd för raketer och smällare känner nog de flesta till. De kunde ju ha väntat till att vi hade passerat.

#4 / / Lola:

Våran familjehund Jalle var precis likadan. Led med honom när han satt och tryckte under matbordet med tårar (på riktigt!) i hans lidsamma hundögon. :(

#5 / / Mico og Linn:

Å stakar Esther. Mico er vant til det. hadde sånn lyd på pc'n som jeg spilte høyt når han var valp. han gadd ikke å reagere en gang. Så trur det skal gå fint her i år ;)

#6 / / A:

Uff då, stackars Esther =( Hoppas det går bra imorgon!

#7 / / Soya:

Stackars liten :(Ja du ska tro jag är kär i min kamera. Gud va kul det blev att fota igen, det har jag verkligen saknat!Kram

#8 / / Fanny:

cleo ha samma åsikt som Esther. Nyårsafton suger. Hennes sätt att hantera det hela är att förfölja mig. Sitta nära och helst på. Den galna dobermannen (kvinnan) är antagligen helt döv!!! Hon hör då varken smällare skott eller fyverkerier!!! ottisen gillar det inte men mycket mer än så säger hon inte. Till något helt annat, eller tillbaka till mitt stösta ämne i livte just nu AMINGEN... Känns faktiskt aningens bättre, fick tipset av vår bvc kvinna (Marie) att "pumpa igång" bröstet och sen lägga dit den lilla vampyren. Gör fortfarande sjukt ont men jag har inte grinat en enda gång i dag och det är ett STORT famsteg!!! Ganska skönt också för då pumpar jag ut en del som hon också får. Vet ju att hon få i sig eftersom hon går upp i vikt men nu vet jag ju att hon i alla fall minst får i sig det jag pumpat ur plus antagligen en hel del till med tanke på hu hon suger! Ungefär hur mycket fick Charlie när du pumpade? Försökte fråga Marie hur mycket de skulle ha i sig men fick ett så luddigt svar, allt från 60ml - 130ml, är ju jätte stor skilnad.Gott nytt år önskar vi och återigen tack för svaren på alla mina hysteriska frågor. Det är liksom lättae att fråga någon riktig människa än all sjukhuspersonal som ska följa en mall och inte riktigt våga svara efter egna erfarenheter.

#9 / / TuffLoysan:

Huvva vad hemskt =/ Kändes extra hemskt när jag läste en kommentar här ovan, om en hund som verkligen hade tårar i ögonen när det smälldes smällare. Hoppas hon klarar sig någorlunda iaf, och att det är över snabbt. Jag brukar inte skjuta raketer eller smälla smällare, men i år tänkte vi göra ett försök. Men skulle aldrig avfyra nånting om något djur över huvud taget var i närheten.

#10 / / Ina:

Ja, vi hade en långhårig tax (Obelix) när jag var yngre - och han var alltid väldigt, väldigt rädd :(Det är verkligen synd om alla vovsingar på nyårsafton.

#11 / / Jossi:

Undra hur min hund reagerar.. har inte haft henne något nyår så har ingenaning! Hoppas hon inte tar de så jobbigt iaf. Hon brukar inte va sån.. men man vet ju aldrig.

Får helt enkelt hoppas på de bästa!

Gott nytt år :)

#12 / / Matilda:

vår hund är inte heller ett stort fan av nyårsafton. men istället för att rymma till toaletten så hittar man henne längst in under soffan. helt skakis. stackarn :(

om det vore så bra att folk bara sköt raketer preciiis på tolvslaget och inte under hela kvällen så kanske det skulle gå bättre..

stackars hundar!

#13 / / Anonym:

Stackars lilla sötishunden.

Våran Alva är inte ett dugg skotträdd som tur är, hon bryr sig inte alls.Gott Nytt på dig!

#14 / / Annika:

Jag som precis sitter och lyssnar på TV:n (maken tittar) och där pratar de om alla hundar som kommer att få det jobbigt imorgon! Ville är inte rädd för smällare och fyrverkerier - som tur är! Vi har en golden här i närheten, som är så rädd att hela familjen tillbringar nyårsafton i källaren för att smällarna hörs mindre där! Gulliga Esther som ligger inne på toaletten. Hoppas att hon har det mysigt där! :) Kram!

#15 / / Pernilla:

Biggles, som sitt första nyår då han var 9 månader gammal, rymde vid tolvslaget och var ute ensam i 10 timmar, har fått sin första lugnande redan ikväll. Smällare sucks!!

#16 / / Marina:

Stackars Esther!

Våran Kajsa har blivit döv nu på ålderns höst så hon slipper höra det.Gott nytt år!

#17 / / Sweetish:

Hemskt det där! Jag har haft enorm tur med Wolfie, han är cool & lugn. Inga problem alls med smällare och fyrverkerier.

#18 / / Vilda-Hilda:

En stor tröstande kram till lilla Esther! :(

#19 / / Seema:

Haj haj.. Jag hoppas att lilla esther slipper att vara rädd i år, och min kanin med.. å våra barn med.. och alla andra djur och barn, hoppas jag åxå slipper vara rädd.. hoppas inte att smällarna skrämmer lille charlie heller ju.. ha det bra.. Å hälsa familjen med!!!God fortsättning. kramarhaha.. va flitig jag har vat å kommenterat denna blogg du :p haha.. men det är kul att kommentera bloggen tycker jag ;-) kramis

#20 / / Fia:

sv; hehe ja det va mycket gulligt:)Kram och gott nytt år på er med!

Hoppas det går bra vid tolvslaget för lilla Esther!!!

#21 / / JoHanna:

Ja, det blev många promenader längs med vattnet när jag bodde där.. :) Måste bara få påpeka att lilla Charlie är det sötaste jag har sett på länge (o då jobbar jag ändå med bebisar hela dagarna :P)

Kram o ett riktigt gott nytt år!

#22 / / Anki:

aaaw vi har en liten här hemma som vi passar nu över nyåret och han är lika rädd för raketer :)

#23 / / Anki Jönsson:

Usch, ja det är så synd om måmga hundar när det smälls under hela jul och nyårs helgen. Tänk om alla bara kunde skjuta när det var 12-snåret på nyårsafton? Dessa jag har inte rädda men har haft en collie en gång som kan fick spruta lugnande i och endå såg man hur rädd hon var. I år så är det första nyåret för Agnes och ska jag ha en av Lizas tikar från kullen i slutet på mars här oxå. Men både Agnes och Mollie har hört smällare dessa dagar och inte reagerat som så skönt är. Det är bra som vi bor, ute på landet för här smälls det inte så mycket i alla fall.

Ha ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att allt går bra för stackars Esther!

Kram

#24 / / Anonym:

Ja, jag håller med dig. Nyårsfton är nog den värsta dan för hundar. Min hund jagge gömmer sig i källaren tills allt e över. Men jag hoppas att det går bra för Esther :)

#25 / / Anonym:

usch ja, här är det likadant. Troya mår så dåligt när det smäller. Hon bara vänder och vill gå hem igen när vi är på promenad. Bomull i öronen och hög ljudvolym på tvn när det är som värst fungerar lite iaf. Tänk om alla kunde begränsa sig till att smälla på nyårsafton iaf och inte flera dagar innan...

#26 / / Ulla:

Stackars lilla snuttan "Esther" som lägger sig på toagolvet när det smäller.

Våra tjejer klarar det ganska bra. Men vi tar aldrig med dom ut när det skjuts raketer.

Klappar till lulla gumman

#27 / / mini:

lilla så underbart söta, hoppas hon inte blev alltför rädd!

#28 / / victoria:

Åh! stackars liten. Din vovve är samma ras som min (tror jag? Calvarjer king charles spaniel?) Min hund gömde sig på nyåret i tvättstugan eller under en fåtölj + att han skakade smått.. ;/

#29 / / Sussi:

Stackars liten. Jag har en hund som blir orolig när det börjar pangas, lite musik hjälper honom eller att få gå till grannen och sova på hans matta. Det är konstigt att dom små liven kan hitta sina säkra platser där inget kan komma åt dom.

#30 / / Matilda:

Usch och fy för raketer och smällare när man har hund säger jag bara. Mitt lilla hjärta och hennes dotter ligger och skakar, flåsar och mår så fruktansvärt dåligt. Och liksom din hund, trivs hon bäst i badrummet. Helst i badkaret om hon får, annars duger det bra att krypa in bakom toalettstolen. Nere i källaren, vid bastun, funkar också rätt bra...

#31 / / louis vuitton sale:

This is definitely a blog worth following. You’ve got a great deal to say about this subject, and you can also tell that by the huge number of comments!

#32 / / tresor paris bracelets:

Thank you for sharing your stuff on blog. It is doubtless that we have similar interests. Something are very helpful to me.

#33 / / barbourjackets:

Huguely went to her apartment http://www.shopbarbourjackets.com less than one week after he sent her a threatening email about her apparent physical relationship with a North Carolina lacrosse player.

In the email, Huguely wrote that http://www.officialbarbourshop.com when he found out about the relationship, "I should have killed you."

Prosecutor Dave Chapman, who presented about 50 witnesses over nine days of testimony, portrayed Huguely as intent on controlling Love and http://www.barbourjacketsshop.com came to her apartment to physically impose his will, kicking a hole in her bedroom door and reaching in and unlocking the door.

Chapman described the http://www.shopbarbourjackets.com entrance as a scene out of a horror movie.

"That's the beginning of terror, ladies and gentlemen," said Chapman, who seemed to sob as he began his closing arguments Saturday. http://www.officialbarbourshop.com "It's just unimaginable what that woman went through and you know it."

Then 210 pounds and nearly a foot taller than Love, Huguely battered her face and likely held her down by her neck and covered her mouth, http://www.barbourjacketsshop.com the prosecutor said, explaining her injuries.

#34 / / monster beats studio:

http://www.monster-beats-studio.net

#35 / / Nike Hyperfuse:

Salehoo [url=http://www.foampositesale.org/]Cheap Foamposites[/url] Wholesale [url=http://www.2012nikeairmaxonline.com/]Nike Lunarglide 3[/url] Clothes - Start A Homebased [url=http://www.foampositesale.org/]Kanye West Shoes[/url] Online Business Selling [url=http://www.foampositesale.org/]Foamposites For Sale[/url] Wholesale Designer [url=http://www.foampositesale.org/]Foamposites For Sale[/url] JeansIf there is a piece of [url=http://www.nikezoomhyperfuse.org/]Nike Hyperfuse 2012[/url] clothing apparel that [url=http://www.nikezoomhyperfuse.org/]Nike Zoom Hyperfuse[/url] is here to stay [url=http://www.nikezoomhyperfuse.org/]Hyperfuse 2012[/url], it would be jeans [url=http://www.foampositecheaps.com/]Foamposites[/url]. Because they can go anywhere [url=http://www.foampositecheaps.com/Cheap Foamposite[/url], even at the White House [url=http://www.foampositecheaps.com/]Foamposites For Cheap[/url], jeans are very [url=http://www.foampositecheaps.com/]Foamposites For Cheap[/url] much in demand and easy to sell [url=http://www.lebrons9.com/]Lebron 9[/url]. That is why many online clothes [url=http://www.lebrons9.com/]New Lebron Shoes[/url] retailers sell jeans. You

[url=http://www.lebrons9.com/]Nike Air Foamposite Pro[/url], too, can make a lot of money if you start a home based [url=http://www.beatsdrdre2012online.com/]Cheap Dr Dre Beats[/url] online business and [url=http://www.beatsdrdre2012online.com/]Cheap Beats By Dr Dre[/url] sell wholesale [url=http://www.2012nikeairmaxonline.com/]Nike Lunarglide 2[/url] designer jeans [url=http://www.jordan12sale.com/]Jordan 12[/url].Designer jeans are very popular [url=http://www.jordan12sale.com/]Jordan 12 Playoffs[/url] and you see many celebrities wearing them [url=http://www.jordan12sale.com/]Jordan 12 Playoffs[/url]. However, they can be quite expensive. Because of this

[url=http://www.jordan12retro.com/]Jordan Retro 12[/url], a lot of people look for wholesale designer jeans that [url=http://www.jordan12retro.com/]Air Jordan 12[/url] they can [url=http://www.2012nikeairmaxonline.com/]Air Max 90[/url]

buy at discounted prices [url=http://www.jordan12retro.com/]Jordans 12[/url]. For your online retail business [url=http://www.jordan12retro.com/]Jordan 12[/url], you can obtain jeans to sell from wholesale [url=http://www.jordan12retro.com/]Retro 12[/url] clothes suppliers [url=http://www.nikefreerunning2012online.com/]Nike Frees[/url]. They are available at [url=http://www.nikefreerunning2012online.com/]Nike Free Run[/url] wholesale prices that are usually [url=http://www.nikefreerunning2012online.com/]Nike Free Run[/url] 80% below retail price. With such a big discount [url=http://www.thenikefreeshoes.org/]Nike Frees[/url], you can sell them at prices below [url=http://www.thenikefreeshoes.org/]Nike Free Run[/url] the suggested retail price [url=http://www.louboutinnet.com/]Christian Louboutin Sale[/url] and still make a good profit [url=http://www.louboutinnet.com/]Cheap Christian Louboutin[/url].You must know that jeans [url=http://www.louboutinnet.com/]Cheap Louboutin[/url] come in all styles and shapes [url=http://www.louboutinnet.com/]Cheap Louboutin[/url]. There are cargo jeans [url=http://www.louboutinnet.com/]Cheap Louboutin[/url], boot cut, flared, skinny [url=http://www.nikeairmax1s.nl/]Nike Air Max 90[/url], high-waist, slim [url=http://www.coachpurse2012.net/]Coach Purses[/url], straight-leg, low-rise and also hipster [url=http://www.coachpurse2012.net/]Coach Wallets[/url]. You must read fashion magazines [url=http://www.coachpurse2012.net/]Coach USA[/url] and find out what kind of jeans [url=http://www.jordansretro10s.org/]Jordan Retro 10[/url] the celebrities are wearing so [url=http://www.jordansretro10s.org/]Jordan Retro 10[/url] that you will know what to order [url=http://www.jordansretro10s.org/]Jordan 10[/url]. Jeans come in different shapes and colors [url=http://www.airjordansretro4.net/]Air Jordan 4[/url] so you must keep up with fashion [url=http://www.airjordansretro4.net/]Jordan Retro 4[/url] trends. Some of the more popular [url=http://www.airjordansretro4.net/]New Jordans[/url] brands include Guess, Calvin Klein [url=http://www.airjordansretro4.net/]Jordan 4[/url], True Religion and Rock and Republic [url=http://www.jordan4.org/]Jordan Retro 4[/url].Wholesale designer jeans [url=http://www.jordan4.org/]Air Jordan 4[/url] are usually sold in lots or parcels [url=http://www.jordan4.org/]Jordan 4[/url]. Each lot contains dozens of assorted jeans [url=http://www.jordan4.org/]Jordan 4[/url]. Wholesale suppliers usually [url=http://www.thejordans13.org/]Air Jordan 13[/url] have a minimum order requirement that [url=http://www.thejordans13.org/]Jordan Retro 13[/url] can vary from one supplier to another [url=http://www.thejordans13.org/]Jordan Retro 13[/url]. Before placing your order [url=http://www.airjordans3.com/]Jordan 3[/url], be sure to list the style numbers [url=http://www.airjordans3.com/]Jordan Retro 3[/url] and sizes that you want so [url=http://www.retrojordans3.com/]jordan retro 3[/url] that mistakes can be avoided [url=http://www.retrojordans3.com/]jordan retro 3[/url]. You should also make sure [url=http://www.retrojordans3.com/]jordan 3[/url] that the designer jeans you are ordering [url=http://www.cheapairjordanon.com/]New Jordans[/url] are genuine.One important thing [url=http://www.cheapairjordanon.com/]Air Jordans[/url] to remember about [url=http://www.cheapairjordanon.com/]Jordans for Cheap[/url] is that they have to fit well [url=http://www.cheapairjordanon.com/]Jordans for Cheap[/url]. To provide better service to your customers [url=http://www.pumashoes4saleonline.com/]Puma Shoes[/url], make sure to give detailed measurements of the [url=http://www.pumashoes4saleonline.com/puma_suede"]Puma Suede[/url] in the product description [url=http://www.coachfactoryoutlet2012.org/]Coach Outlet Online[/url]. Different brands have their own [url=http://www.coachfactoryoutlet2012.org/]Coach Factory Outlet[/url] unique cut and style, and it is often difficult [url=http://www.louisvuittonoutletofficial2012.com/]Louis Vuitton 2012[/url] for online customers to [url=http://www.louisvuittonoutletofficial2012.com/]Louis Vuitton 2012[/url] determine if the jeans will fit nicely [url=http://www.louisvuittonoutletofficial2012.com/]Louis Vuitton 2012[/url] even when they have the correct size [url=http://www.christianlouboutincheapoutlet.com/]Cheap Christian Louboutin[/url]

Some online customers [url=http://www.christianlouboutincheapoutlet.com/]Christian Louboutin Pumps[/url] even try on jeans at a [url=http://www.christianlouboutincheapoutlet.com/]Cheap Christian Louboutin[/url]

boutique to see how well they fit [url=http://www.christianlouboutincheapoutlet.com/]Christian Louboutin Pumps[/url]. before ordering them online.When you source out the jeans that you are going to sell [url=http://www.thechristianlouboutin2012.org/]Cheap Christian Louboutin[/url], you have to [url=http://www.thechristianlouboutin2012.org/]Christian Louboutin Sale[/url]

make sure that your wholesale clothes [url=http://www.louisvuittonoutletofficial2012.com/]Louis Vuitton[/url] supplier is reputable and will provide genuine designer [url=http://www.coachfactoryoutlet2012.org/]Coach Factory Online[/url] at the lowest possible price [url=http://www.2012nikeairmaxonline.com/]Nike Air Max 90[/url].<a href="http://www.beatsheadphonesale.net/">beats by dr dre</a>

<a href="http://www.beatsheadphonesale.net/">beats by dre</a>

<a href="http://www.beatsheadphonesale.net/">beats by dre cheap</a>

<a href="http://www.monsterbeatsmore.com/">monster beats by dre</a>

<a href="http://www.monsterbeatsmore.com/">beats by dre</a>

<a href="http://www.monsterbeatsmore.com/">beats by dre cheap</a>