/ Charlie /

Vaccinerad

Tittut!

Så där. Nu är Charlie också vaccinerad mot nöffnöffsjukan. Känns skönt att ha det gjort. :)
#1 / / Helena Kulle:

Vilken cooling, schyst häng på brallorna, det gillar jag.

#2 / / Anonym:

Esther är VERKLIGEN skelögd :-)

#3 / / Julflickan:

Julafton närmar sig med stormsteg och vad vore en bättre julklapp än en mobiltelefon? Kika in i min blogg och tävla!Kramar,

Julflickanhttp://julflickan.blogspot.com/2009/11/tavla-och-vinn-en-mobiltelefon.html

#4 / / Fanny:

Vilken cool outfit han har! Ser verkligen ut som en liten kille och ingen bebis! Har lite svårt att acceptera att Elin också aldeles straxt är 1 år!!!!!!!!!

#5 / / Zarah-Lou:

Vilken liten cooling han är! <3

#6 / / Linda&Ebba:

Jag vägrar vaccinera mig. Brukar aldrig göra det, och har ingen lust att börja nu heller.Schysst häng på brallorna lillkillen har!

#7 / / Nadja:

men han är ju bara 1 ? var inte det barn under 3 år som inte ficklov att vaccinera sig ?=) Eller de kanske har ändrat det igen =)

#8 / / ullisar:

visst är det skönt att fått den första dosen vaccin? hos oss blir det troligen inte nån andra spruta förrän efter jul om jag förstått det rätt men det får väl bli väl. håller tummar för att det inte blir nån smittning hos oss tills dess! båda vuxna har ju fått, och Maali som sagt en dos. lilla bäbi magen är beräknad till januari... där är ju inget vaccin möjligt än såklart!kände han nåt av sin spruta förresten? Maali hade inte ont alls!

#9 / / joacim:

Jajjamensan... Ingen knorr där inte!

#10 / / Catja:

Usch om man skulle ha jeans som sitter så...stackars alla blöjbarn :) Vet hur det känns när byxorna vill trilla nedåt...wiiii vad obekvämt! Konstigt att se honom stå och gå på dina bilder. Fattar inte var det här året och mer därtill tagit vägen.