/ Allmänt /

\(^_^)/

Hurray! Jag fick tillbaka på skatten! *dansar en happydance*
/ Allmänt /

Underhållande läsning om cravings

Skrället äter Pizza

Det är jättekul att sitta och läsa igenom alla kommentarer om gravcravings. Har skrattat gott många gånger. Tack för att ni delar med er. :)

Birka
Saltgurka doppad i nutella. Salt och sött på samma gång. Helst nedsköljt med apelsinjuice :)

Vanessa
Sand, jag åt sand i massor, tvingade maken att smyga ut till sandlådan på lekplatsen och stjäla hem hinkar som jag sedan kokade i omgångar, fuktade med kallvatten och åt med sked framför tv:n, helt delikat! Kan fortfarande få ett litet sug, och sonen är 5 månader...

Sara
Någonstans runt vecka 12 fick jag enorma cravings efter fisk och skaldjur. Det resulterade i att jag strök runt stans alla fiskaffärer bara för att få känna den "härliga" doften av rå fisk.

Förvirrade Morsan
Den absolut knäppaste craving jag hade under graviditeten var diskmedel (!?) Jag ville inte äta själva diskmedlet, utan äta själva lukten. Det var inte lite frustrerande att veta att det jag var mest sugen på i hela världen och bara MÅSTE ha verkligen inte gick att få. Men många timmar med diskmedelssniffande blev det... Haha!

Petra
Lukten av nya (oanvända) gummistövlar....mmmm, min man fick hålla vakt i skoaffären och jag stod med näsan djupt ner i stövelskaften.Malin
Jag var helt tokig i vitkål när jag var gravid. Dessutom åt jag en gång en hel rå lök!!! Inte så bra för magen kanske... hihi!

Annika
När jag väntade stora pojken så var jag tokig i bacon och choklad. Å jag skulle ha det på natten också, och tillsammans. Alltså båda två samtidigt! Nu kan jag knappt se åt bacon överhuvudtaget, tycker det är riktigt snuskigt!

bulan&jag
Har väldigt sug efter feferoni. Äter så det skvätter. Men det märkligaste suget upptäcktes när jag hade en Blackberry Bath Bomb från Lush liggandes hemma. Kunde knappt tänka mig att stoppa något annat i munnen än just den, så jag var tvungen att gnaga lite på den. Måste alltid ha en hemma. Inte bara för badet.

Therese ISAKS mamma
Mådde illa nästan hela graviditetn..=(kunde äta gröna äpplen och bananer..(det skulle vara de riktigt blanka äpplena..
Senare fick jag smak för statiolkorv.. ville ha den längt in.. ju segare skinn desto bättre..Personalen på statiol bara glodde på ,ig..

Malin
Jag var helt såld på stuvade makaroner med falukorv när jag var gravid. Vi åt det minst 5 dagar i veckan under en period. Tursamt är jag gift med en man som nöjde sig med den något enahanda kosten.

mini
min enda cravings under denna graviditet är sushi, inget annat än sushi. jag skulle kunna leva på enbart det hela graviditeten lång. när jag väntade ville så var min enda craving felix smörgåsgurka. jag var storkonsument, en burk om dagen. OCH jag drack ättikan. så, inga konstigheter. enka cravings här.

Milena
1 KG morötter kunde jag glatt trycka i mig dagligen när jag väntade min lilla tjej, jag trodde bokstavligen att hon skulle komma ut orange :D

Forstätt gärna tävla! :)
/ Allmänt /

Love Nest?

Love Nest

Kolla ingången på fågelboet. :)